۱۹
۵۶
آقــا

سردرد کلاستر؟

درود،
خانم دکتر من از 9 سالگی متوجه درد توی ناحیه چشم و سمت چپ صورتم شدم. و تا الان که 19 سالمه همچنان این درد ادامه داره و شدید تر شده به طوری که حتی یک روز راحت نیستم
طی این سال ها حساسیت خانواده به شدت بالا بوده و بیش از آنچه که فکرشو بکنید به دکتر های مختلف مراجعه کردم و در نهایت تشخیص کلاستر بوده
تنها با داروی آمیتریپتیلین 10 حدود چند ماه دردام کمتر شد ولی باز بعد یه مدت شروع شد و همچنان مصرف میکنم ولی به شدت درد دارم، به حدی دارم اذیت میشم که مدام افکار خودکشی دارم و تنها راه رهاییم رو توی تموم شدن زندگیم میبینم
امکان مراجعه حضوری واقعا برام سخته، امکانش هست یک ویزیت انلاین با شما داشته باشم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 20 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران