۳
۱۵
آقــا

بیش فعالی از نوع تکانشگری ؟

سلام
آقای دکتر برای پسر 3 ساله من با یک تست تشخیص تکانشگری داده شده آیا درست هست و اگر بله درمانی پیش شما داره که مراجعه کنم ممنونم

1 پـاسـخ

  • درود خدمت شما خير، سن سه سالگي، کودک با گذار از حسي حرکتي، تسلط کامل به اندامهاي حرکتيش پيدا کرده و طبيعتا تمايل به استفاده از اين مهارت داره، نبايد اين شوق رو به پاي تکانشگري گذاشت با رعايت نکات تغذيه اي، سعي در جهت دهي به اين اشتياق حرکتي کودک دلبندتون داشته باشيد و از ليبل زدن ‌پرهيز کنيد همايون و تندرست باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص نوروسايکولوژي، عضوهيئت‌علمي در تهران