سلام دختری۲۵ساله هستم مدتی لرزش دست دارم مهصوصا تو کارای ک دقت بیشتر میخاد مثلا وقتی قاشق شربت داروم میخام بخورم لرزش دارم وقتی استرس اعصابی باشم لرزش دستام بیشتر میشه پاهامم میلرزه رگای بدنم بخصوص پاهام جوری میزنه ک اطرافیانم میتونن ببیننش؟

قبلا برا لرزش دکتر رفتم سیتالوپرام و پرانول خوردم ولی فایده نداشت

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز. شايع ترين علت لرزش در سن شما لرزش اسنشيال است که بيشتر جنبه وراثتي دارد و درمان آن توسط داروهاي بلوک کننده گيرنده بتا مثل پروپرانولول و يا داروهاي ضد صرع مثل پريميدون انجام ميشود. اما اينکه کدام دارو براي شما مناسبتر است طي مصاحبه باليني و معاينه فيزيکي تعيين مي‌شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 383 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران