۵۳
۸۵
آقــا

پا درد؟

باسلام‌اینجانب 53سال سن دارم حدود7ساله که ازساعت 7بعدازظهر بیقراروپادردمیگیرم وتاصبح ناله میکنم وازدردبه خودم میپیچم‌گاهی بخاطرخواب بد درروز تاساعت 13این درد ازارم میده ومجروح شیمیایی بدونه‌ پرونده هستم بخاطر نداشتن پرونده وبیکاری از مراجعه به پزشک‌معذورم چون 7ساله بیکارم وهیچچیزبرادرمان ندارم میتونیدمنویک نسخه ویزیت کنید چه دارویی مصرف کنم‌ که لااقل این همه عذاب نکشم من ازشهراراک هستم اگرمحبت کنید دارویی تجویز وبرایم‌ ایمیل کنید متشکرمیشم

بازدید : 84 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران