اینو کارسینومای کولون؟

با عرض سلام خانم 46ساله که به علت درد شکم و دفع مشکل به متخصص گوارش مرجعه کرده و اسکن کبد در تاریخ خرداد 1400 و همچنین اندوسکوپی و کولونوسکوپی همراه نمونه برداری که خدمتتان پیوست میکنم البته در کولونوسکوپی به تنگی اشاره کرده اند .با توجه به شرح حال بیمار و نتایج تشخیصی برنامه درمان و پیش آگهی چیه و ترتیب درمان به چه صورته ،و آیا صرف اسکن متاستاز کبدی قطعی است ؟ ویا نمونه برداری کبد تشخیص قطعیه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 96 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کولورکتال (روده بزرگ و مقعد) و لاپاروسکوپي پيشرفته در تهران