۳۵
۶۸
خانــم

تغذیه قبل و حین بارداری برای پیش زمینه دیابتی؟

سلام.خسته نباشید.قصد بارداری دارم پیش زمینه دیابت دارم ناشتا قند 102 99 و..است و خیلی زیاد نیست.با ورزش و رژیم گاهی به 85 هم رسوندم 88 کیلو بودم با رژیم 20 کیلو هم کم کردم شدم 68 قدمم 164 هست.سن 35.قبل بارداری و در حین بارداری چند نمونه صبحانه ناهار شام مناسب بهم بگین که برام خوب باشه و قندمو کم کنه.تردمیل هم شبی 40 دقیقه با سرعت متوسط میرم.کلا روغن و برنج کم و ماکارونی اصلا نمیخورم.تنقلات هم تقربا حذف کردم.صبحانه ناهار شام چی بخورم؟؟؟؟توروخدا راهنمایی کنید.ممنون.

2 پـاسـخ

  • سلام شمار روزانه نياز به 1800 تا 2000 کالري داريد که در وزن سالم سير کنيد.صبحانه از نان سبوسدار و پنير و تخم مرغ اب پز و يا حليم استفاده کنيد. نياز به حذف کامل هيچ ماده غذايي نداريد فقط قندهاي ساده و شيرينيجات و سرخ کردني زياد و ... رو کم کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام
    رژيم درماني در دوران حاملگي مخصوصا با خطر ديابت نياز به بررسي آزمايشات و معاينه و مراجعه حضوري دارد

    دکتر محمد رادفر
    متخصص تغذيه و رژيم درماني

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 388 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران