کرونا - علائم تب و گلودرد و بدن درد؟

با عرض سلام خدمت جنابعالی. جناب دکتر من حدود یک هفته قبل از اعلام رسمی ورود کرونا به ایران دچار سرماخوردگی شدید شدم. با علائم تب و گلودرد و بدن درد و.. بعداز مصرف داروها علائم برطرف شد اما سرفه خشک باقی ماند تا اینکه کرونا اومد. تاالآن هم سرفه خشک را داشته ام و چند روزی است که تنگی نفس هم دارم که اخیرا شدید شده وآزاردهنده است. آلآن استرس ابتلا به کرونا دارم. راهنمایی بفرمایید آیا نیازی به مراجعه به متخصص هست برای گرفتن عکس یا سی تی. اگر هست به چه متخصصی مراجعه کنم

1 پـاسـخ

  • سلام
    با توجه به برطرف شدن علايم جاي نگراني نيست. اگر علايم ادامه پيدا کرد به يک مرکز درماني برويد و گرافي قفسه سينه بگيريد و براي من بفرستيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 201 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران