۳۲
۷۸
آقــا

گرفتگی عروق کنار شقیقه و درد در ناحیه ریه و کبد ؟

با سلام خدمت شما جناب دکتر
من چندین ماهه از ناحیه ریه دچار مشگل شدم.
چند بار بهم حمله عصبی دست داد
درد ریه بدون هیچ سرفه ای. حتی بعضی اوقات توی صحبت کردنم هم وقفه میندازه.غذا خوردن هم اذیت میکنه
به متخصص ریه مراجعه کردم و بعد از چکاپ و عکس برداری گفتند مشگل از اعصابه که به جاهای مختلف بدن مخصوصا ریه میزنه.الانم که چند وقته سر درد میگیرم و رگهای کنار شقیقه ام ورم میکنه و درد میگیره و یک سری علائم دیگه هم هست که خیلی شدید باعث اذیت شدنم میشه..البته این موردهایی که عرض کردم برای چندین ماه قبل از کرونا هستش و هنوز ادامه داره
خواهش میکنم بهم کمک کنید
اگر امکانش باشه بتونم وقت بگیرم وحضوری برسم خدمتتون.
با تشکر زیاد از زحمتهای بی حد و حسابتون ..خدا قوت

بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ام اس در تهران