۲.۵
۲۰
آقــا

تاخیر در صحبت کردن کودک ۲و نیمه؟

با سلام کودک ما 2وسال ونیم است کلماتی که بیان می کنید بابا ،علی،ماما،عمه،شیر که واضح است ولی منطور خود را با کلام نمی تواند بیان کند بهش میگیم کاری رو انجام بده میده مثلا لیوانو بیار میاره ولی نمیتونه بیان کنه از ما با اشاره میپرسه مثلا این ساعت چیه ما میگم ساعت به تلویزیون اشاره میکنه ما میگم تلویزیونه ولی خودش با کلام چیزی رو بیان نمیکنه به نطر شما کودک ما احتیاج به گفتار درمانی دارد

1 پـاسـخ

  • با سلام کودک تا سن دو‌سالگي حداقل ميبايست 50 کلمه که جنبه معنايي و کاربردي هم داشته باشند را دارا باشد.همچنين بررسي جنبه هاي درکي و شناختي نيز مهم است لذا توصيه ميشود جهت بررسي به متخصص گفتاردرماني مراجعه نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني در تهران