۱۴
۵۴
آقــا

شیر و چای؟ چرا؟

سلام من حدود یک سال پیش چایی نوشیدم و پس از پنج الی ده دقیقه بعد شیر مصرف کردم، پس از نیم ساعت، گرما زدگی بسیار شدیدی بهم دست داد سپس در شکمم حالت ویبره و لرزش سرسام آوری تجربه کردم سپس انگشت شصتم به انگشت اشاره دستم چسبید و وقتی باز میکردم دوباره بهم میچسبیدن، در وضع بسیار بدی قرار گرفتم بعدش لرزشی که در شکمم احساس میکردم تا نوک دماغم رسید یعنی در شکم و دست و گردن و صورت و بینیم احساس ویبره میکردم و همینطور گرمای زیادی احساس میکردم طوری که هی عرق میکردم و برومم آب ریختم ولی اثری نمیکرد، حالت تهوع هم گرفتم و این حالات 20 الی 30 دقیقه ادامه یافت تا اینکه حدود نیم ثانیه دردی در شکمم احساس کردم و بلافاصله (غلاب برو تون) استفراغ کردم، و رنگ استفراغم سفید(شیر‌) بود.
پس از استفراغ دیگه حالم خوب شد ولی پس از اون اتفاق تا الان زکام بسیار بسیار خفیف دارم و به بالای ابرو هام وقتی دست میزنم و کمی فشار وارد میکنم درد نسبتا خفیفی احساس میکنم، رنگ مخاط بینیمم سفید و چسبناک است و تو اینترنت زدم نوشته رنگ سفید و چسبندگی مخاط بدلیل لبنیات است، من لبنیات زیاد بیش از حد مصرف نمیکنم، از اون اتفاق تا الان که حدود ده ماهه این اتفاق برام افتاده
لطفا هرچه سریع پاسخ دهید چون این برام مهمه
لطفا راهنمایی بفرمایین و بگین که دلیل همون شیر و چای یا یه چیز دیگس؟ و همینطور درمانش چیه؟ و دلیل طول کشیدنش این همه وقت چیه؟
و همینطور آیا این سوال مربوط به تخصص شما است؟

ممنون🙏

1 پـاسـخ

بازدید : 129 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران