۱۷
۸۰
خانــم

قاعدگی فوری ؟

سلام
من یه دختر هستم و ازدواج نکردم
بخاطر اینکه پریود من وقتش درست در ماه محرم هست و نمیتونم در مراسمات شرکت کنم لطفا قرص فوری رو برای پریود شدن رو برام معرفی کنید که بعد خوردن بلافاصله پریود بشم و اینکه ضرری بخاطر درختر بودنم نداشته باشه
🌷🌷

1 پـاسـخ

  • باسلام:
    اگراين کاررانکنيدخيلي بهتراست والبته درهيچ يک ازروشهانميتوان اطمينان خاطرصددرصدي داد.ميتوان بامقدارزياددارودوره هاراجابجاکردوچون خونريزي دوره هاهم زيادميشودبامقاديرافزايش يابنده مانع خونريزي شدولي تهوع واستفراغ مزاحمتان خواهدبودهرچندباداروهاي ضدتهوع بتوان کمکتان کرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران