لیزرموهای زاید؟

سلاام.تصمیم قاطع گرفتم موهای کل صورتمولیزرکنم اما میترسم که صورتم بسوزه یا لکه های قرمزبعد ازلیزر نره.خواهش میکنم راهنمایی کنید که آیالیزر صورت خطر داره یاخیر؟برای باردارشدن بعدها مضرنیست؟

5 پـاسـخ

  • سلام...اصلا هيچ خطري براي باردار شدن ندارد..خطر سوختگي بسته به نوع ليزر و مهارت انجام دهنده ليزر دارد...در صورت انجام ليزر توسط متخصص معمولا اين مشکلات ايجاد نميشود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام..هيچ خطري براي باردار شدن ندارد....خطر سوختگي و لک بستگي به نوع ليزر و مهارت انجام دهنده ليزر دارد...حتما به يک متخصص براي ليزر مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • براي مواردي که گفتيد عوارضي ندارد...........ليزر موي زائد که از کم خطر ترين درمان هاست اما حتي اگر ساده ترين درمان ها توسط افرادي غير متخصص و کادر پزشکي انجام احتمال اسيب هميشه وجود دارد.........مشاوران مطب دکتر خليلي.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام
    عوارض ليزر بستگي به نوع دستگاهي که متناسب پوست باشد،درجه اي که انتخاب مي شود و نحوه انجام ..غيره دارد. درناحيه صورت در صورت وجود موهاي ضخيم ليزر انجام مي شود و در مورد موهاي کرکي ليزر مناسب نيست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي باردار شدن بعدا مشکلي نداره.
    اما سوختگي جزو عوارض ليزره و شايد اتفاق بيفته

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 564 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران