۱۵
۸۳
آقــا

سوالات مهمی در ذهنم پیش امده مشگل الت تناسلی؟

سلام التم 2 سوراخ داره مشکلی که نداره از بچگی دارمش خت انه کردم گشاد شد وقتی می شاشم از 2 جا اب میاد
اندازهی التم14 سانته 15 سالمه ایا 17 سانت میشه
اسپرم دارم یک قاشق غذاخوردن کمه زیاده
عمق واژن زن چقدره ایا ولتم برای لزت بردن و حامله کردن بسه شبا اب التم میریزه داخل شرتم تو ماه یک بار

خاهشا به همهی سوالاتم جواب بدید ممنون

1 پـاسـخ

  • با سلام يک مقداري از سوالتون در مورد آلت جنسي رو بايد توسط متخصص اورولوژي يا متخصص مجاري ادرار تناسلي آقايان ويزيت بشين تا در موردش نظر بدن در مورد طول آلت و نيز اينکه آيا در زمان رابطه جنسي بعد از تحريک شدن مشکلي ايجاد خواهد شد يا نه که بايد با معاينه دکتر اورولوژي تشخيص داده شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 121 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران