۵۰ روز
۵۵۰۰
آقــا

درمان شلی لگن که توسط پزشکان کودکان تشخیص داده شده و سونوگرافی ddh یک سمت تشخیص داده؟

سلام اقای دکتر. وقتتون بخیر.
پسر من الان 50 روزشه و دکتر کودکان هفته گذشته موقع ارزیابی گفتش که لگن یک سمتش شل هستش.بردیمش سونو گرافی هیپ و تو سونو اومده که هر دو هیپ نمای نرمال داشته و سر فمور در داخل حفره استابولوم قرار دارد و در بررسی داینامیک علائمی به نفع جابجایی غیرطبیعی سر فمور دیده نمی شود.زوایای هیپ چپ طبیعی و علائمی به نفع DDH نداره ولی هیپ راست نشانه DDH از نوع TYPE2a/b است.هیپ راست زاویه الفا 53 و بتا 52 است. هیپ چپ الفا 61 و بتا 47 درجه است.دکتر کودکان گفته تا دو ماه پوشک دوبل استفاده کنید خوب میشه.نظر شما رو میخواستم در این مورد جویا بشم.به شدت نگران هستم.خیلی ممنون بابت وقتی که میزارید.

1 پـاسـخ

بازدید : 119 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) کودکان در تهران