مشکل تنگی نفس؟

سلام وقت بخیر
حدود 15 روزه تنگی نفس دارم اوایل یک دو ساعت در روز بود اما الان (به هفته س) مداوم شده هیچ گونه علائم دیگر ای مثل تب، سرفه و... ندارم اما به خاطر اینکه هر روز سرکار میرم از وایتکس برای ضدعفونی استفاده می کنم. این تنگی از کرونا ست یا وایتکس و الکل؟
باید چیکار کنم ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من مشکل خاصي نداريد نگران نباشيد استرس علايم را تشديد مي کند. اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد. مصرف دارو هم لازم نيست. در مصرف وايتکس هم زياده روي نکنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 108 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران