۲۳
۹۵
آقــا

ضعف بدن در حالت اینکه ناخن کشیده میشه و ناشی از سرگیجه لحظه ای به همراه خستگی و درد بدن و کسلی ؟

سلام
من چندین ساله بعضی اوقات یه سر گیجه پیدا می کنم که می بینم ولی احساس می کنم یه نوار سیاه داره عبورمیکنه وسرم رو احاطه کرده و یه ضعف توی بدنم به وجود میاد که چند لحظه کنترل بدنم و فضای اطرافم ازدستم خارج میشه بعد از چند ثانیه به حالت عادی بر میگردم و حس می کنم بدنم خالی کرده خودشو این علتش چیه

والان چند روزه بدنم علاوه بر اون ضعفی مثل کشیه شدن ناخن روی تخته گچی پیدا می کنه که کل وجودم رو احاطه می کنه این علتش چی می تونه باشه و آیا به هم ربط دارن
نکته ها
آزمایش هم ندادم تابه حال و بیشتر مواقع بیحال و کسل و خسته ام و از خستگی بدن درد شدیدی دارم و شدید

1 پـاسـخ

  • سلام ، فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد، بيشتر علايم استرس و اظطراب داريد، لطفا نگراني را از خودتان دور کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 133 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران