رادیولوژی چشم با سونوگرافی چشم فرق دارن؟

سلام.متخصص چشم نوشتن که
رادیولوژِی و سونوگرافیست محترم
لطفا داکریوسیستو گرافی جهت بررسی احتمال انسداد مجرای اشکی بعمل آید.

با رادیولوژی تماس میگیرم میگن ما انجام نمیدیم نداریم . با کلینیک جراحی چشم هم تماس میگیرم میگن رادیولوژی نداریم ولی سونوگرافی چشم انجام میدیم بهشون گفتم هم رادیولوژی نوشته هم سونو میگه پس برید پیش رادیولوژی.(متاسفانه متخصصی که نوشته برام گویا خودشون وقت ندارن بگن منظور کدومشه !!!! ).لطفا راهنمایی کنید .و اگر جایی در ارومیه میشناسید که انجام بدن لطفا معرفی کنید

2 پـاسـخ

بازدید : 399 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران