۲۱
۶۳
خانــم

زگیل تناسلی؟

سلام وقت بخیر
من 21 سالمه و مجرد هستم
حدودا چند ماه پیش یک سری قرمزی هایی مثل جوش که در ابتدا چرک داشتن در کشاله رانم مشاهده کردم که بعد از چند روز زخمی شدن و به صورت یک زائده گوشتی اثرشون باقی موند
بعد از مدتی این زائده ها از بین رفت
ولی چند هفته ای یکبار مجددا ظاهر میشن و تعدادشون هم در ابتدا 3 عدد و الان 5 6 عدد شده و هیچ دردی ندارن
میخواستم بدونم باتوجه به اینکه تابحال هیچ رابطه جنسی نداشتم ایا امکانش هست که زگیل تناسلی باشه؟
اگر نه چه مشکلی میتونه داشته باشه؟!
(یکبار به پزشک عمومی مراجعه کردم که گفتن میتونه بخاطر استفاده از تیغ اصلاح باشه ولی تشخیص قطعی ندادن)

1 پـاسـخ

بازدید : 284 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران