۲۴
۷۸
خانــم

خانم دکتر من در مورد درد سزارین ازتون پرسیده بودم ؟

شما گفتین میتونم مطبتون ازبیماران پست سزارین رو ببینم ..ببخشید منظورتون رو از پست متوجه نشدم ...شما خودتون دارین؟
من 27 نوبت دارم پیشتون غربالگریم رو باید بهتون نشون بدم ..
خانم دکتر من مامانم برای من و خواهرم سزارین شد ولی 24 و 14 سال پیش هر دوبارش درد زیادی داشت بخاطر همین من همیشه فکر میکنم سزارین خیلی درد ناک و سخته و طبیعی هم دوست ندارم خودم سزارین ترجیح میدم واسه همین این سوال ازتون پرسیدم ‌.
و از ی طرف دیگ خواهر شوهرمم 5 سال پیش سزارین شد ک میگه اصلا سخت نبوده ..اصلا درد نداشتن ..من نمیدونم واقعا چطوریه همش تو فکر بعدشم..
ببخشید طولانی شد

1 پـاسـخ

بازدید : 29 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و نازايي در تهران