۱۴
۴۲
آقــا

کوتاهی قد؟

با سلام.پسرم متولد 84/12/14 و اندازه‌ی قد او تا الآن144 و وزن او 42کیلو می‌باشد.به مدت یک سال است که داروهای آرژنین،درولوکسان و کلسیم مصرف کرده و در نهایت پیشنهاد پزشک او تزریق هورمون بوده است در حالی که هنوز علائم بلوغ در او دیده نشده به نظر شما آیا می شود هنوز هم غیر از تزریق به افزایش قد او با دارو امیدوار بود؟ممنون میشوم که پاسخ دهید.

1 پـاسـخ

  • با سلام و احترام
    قد فرزند شما براي يک پسر 11 سال ميباشد و زير منحني 5 درصد .
    ولي پاسخ به درمان با دارويي بجز هورمون رشد بستگي به سن استخواني و آزمايش اندازه گيري هورمون رشد داره .بعبارتي ، قدکوتاه ، دلايل متعدد دارد و يکي از دلايل آن کمبود هورمون رشد هست .از طرفي بايد به سرعت رشد و افزايش قد در طي اين يکسال هم که فرزند شما تحت نظر پزشک بوده ،توجه شود که ميتونه خيلي در تشخيص و تصميم گيري براي شروع هورمون رشد کمک کنه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 197 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران