۳۶
۷۵
خانــم

سلام من از دیروز یکدفعه دچار سرگیجه شدم همراه با عرق سرد،، سنگینی در سر ،، حالت تهوع حساس شدن به نور و صدا؟

من از دیروز دچار سرگیجه خیلی بدی شدم که همراه با عرق سرد و سنگینی در سر وحالت تهوع و حساس شدن به صدا نور و وقتی شب به پزشک مراجعه کردم فشارم کردم فشارم 7 بود ولی گفتن اگه تا فردا خوب نشدم به پزشک گوش مراجعه کنم و لی امروز دوباره همون حالت با شدت کمتر از دیروزبهم دست داد ممنون میشم راهنماییم بفرماید،
لذا بنده یه نوزاد 4 ماهه دارم که از شیر خودم تغدیه میکنه

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي گوش در تهران