لاغری باسن دارای چربی زیاد؟

سلام آقای دکتر رادفر آوازه شمارا شنیده ام برم سر اصل متلب من 16سالمه قدم 1.72یکمتر و هفتاد و دو هستش ولی وزنم زیاده یعنی پهلوها و باسنم یکم بزرگتر خیلی ناراحتم تیپ ادمو بهم میزند میتونین کمک کنین که چطور لاغر شوممرسی آقای دکتر منتضرم جواب

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير
    تجمع چربي در ناحيه باسن و چهلو و شکم نشان دهنده کم تحرکي و افزايش دريافت کالري توسط شما بوده است و براي کاهش چربي اين نواحي حتما بايد رژيم غذايي مناسب براي شما تنظم کنم و در کنارش ورزش مناسب رو داشته باشيد که به تناسب اندام برسيد. چون سن شما پايين است به راحتي ميتونيد به اين هدف برسيد.
    به اينستاگرام مطب من مراجعه فرماييد
    dr_radfar_diet@

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 196 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران