۳۸
۸۵
خانــم

فاصله دندان؟

با سلام وخسته نباشید داندان فک بالایی من خیلی فاصله داره و اذیت میکنه میخواستم بدونم با چه راهکار میشه درست کرد و هزینه اش بدون ارتودنسی چقدر میشه آیا میشه درست کرد با لمینت ؟؟؟؟

1 پـاسـخ

  • با سلام و ارادت دندان هاي بالا شما فاصله دارد. اگر علاوه بر آن دندان ها زاويه زياد به جلو دارد، بهتر است ارتودنسي کنيد که هم فاصله بسته بشه و هم دندان ها بيرون زده نباشند ولي اگر فقط ميخواين فاصله بسته شود، مي شود کامپوزيت ونير يا لامينيت انجام بدين به شرط اينکه فاصله بين همه دندان ها باشد و همگي به يک اندازه بزرگ شود ولي اگه فقط فاصله بين دوتا دندان جلو باشد و شما کامپوزيت کنيد؛ دوتا دندان جلو خيلي بزرگ ميشود که زيبا نيست و در اين حالت قبل آن يک دوره ارتودنسي کوتاه مدت براي تقسيم فاصله بين همه دندان ها نياز داريد. بهتر است يک عکس از روبرو و بغل از وضعيت دندان ها برايم بفرستين تا بتوانم دقيقتر راهنمايي کنم. با تشکر دکتر محمد نوروزيان متخصص ارتودنسي، عضو هيئت علمي دانشگاه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتودنسي (دندانپزشک) در تهران