۵۰
۷۸
خانــم

مشکلات آسیب نخاعی؟

با سلام چهار سال پیش بر اثر سانحه تصادف مهره های 5 و6 گردنم آسیب دیده و بعد از عمل جراحی و فیزیو تراپی وکاردرمانی همچنان محدودیت حرکتی ، احساس سفتی و درد در عضلات دست و پا و پشت و گردن دارم واز طرفی هم مشکل درد سیاتیک و بی حسی در پای سمت چپ که به دلیل ضعف سمت راستم متحمل وزن کل بدن هست برایم به وجود آمده است .
سوال بنده این است با این اوصاف بدون مسکن و آرام بخش و کورتن آیا با وجود اینکه ورزش های توصیه شده توسط پزشکان و عوامل درمان را هم انجام می دهم راهی برای بهبود وضعیت من وجود دارد ؟
آیا با سلول‌های بنیادین امیدی به ترمیم نخاع و بهبود وضعیت من وجود دارد ؟
آیا با مراجعه به شما و ویزیت توسط جنابعالی احتمال بهتر شدن شرایط وجود دارد یا خیر ؟
سپاس از اینکه وقت خود را در اختیار من قرار دادید .

بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران