۳۹
۶۰
خانــم

دل دردهای ناگهانی همراه با اسهال؟

سلام،وقت بخیر، من 39سالمه، تقریبا یکسال هست که هرازگاهی یعنی تقریبا 20روز یکبار به طور ناگهانی و خیلی اتفاقی دچار درد شدید در ناحیه شکم و روده ها میشم که حداکثرنیم ساعت طول میکشه و درهمین مدت اسهال هم میشم و از دهانم اب میاد!
دکترگوارش مراجعه کردم برام سونو از شکم نوشت که نتیجش چیز خاصی نشون نداد! ولی دردهای من ادامه داره و حالمو بد میکنه!
ممنون میشم راهنماییم کنین که چیکار کنم وبه چه متخصصی مراجعه کنم بهتره؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 82 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران