با سلام ؟

بنده دارای روماتیسم مفصلی هستم و به علت کج شدن پا مجبور به عمل جراحی شدم.بعد از عمل جراحی و کشیدن بخیه ها و شست و شوی پا بعد از چند روز دچار عفونت در ران پای خود شدم لطفا راهنمایی کنید.

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير متاسفم از مشکلي که هست و اميد بهبودي سريعتر عموما در بيماران رو ماتولوژيک اين زخم‌ها سطحي است و در زمينه مشکلات زمينه اي و بيماري روماتولوژيک و نيزداروهاي مصرفي و نيز واکنش حساسيتي به بتادين زير تورنيکه در زمان جراحي ديده ميشود. تورنيکه وسيله ايست که دور پا مشابه يک باند محکم بسته ميشود تا حين عمل در محيط بدون خونريزي عمل شود. بتادين هم براي استريل کردن محيط جراحي استفاده ميشود. عمدتا اين زخم‌ها سطحي است و مشابه سوختگي با پماد هاي مشابه و اکسس زينک و غيره ترميم ميشود. متخصصين و کارشناسان زخم کمک و راهنمايي زيادي مي‌توانند انجام ميدهند. اگر عمقي است که به نظر نميرسد همکاران جراحي پلاستيک راهنمايي لازم را انجام ميدهند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران