۲۶
۶۳
خانــم

تعیین جنسیت؟

سلام اقای دکتر وحدت شما در مرکز سونو گرافی ماهدشت.تو ان تی بمن احتمال پسر دادین.من ب کار شما در زمینه سونوگرافی ایمان دارم.ولی آنومالی در همون مرکز بهم گفتن ک جنسیت دختر هستش.احتمال داره اشتباه شده باشع چون دکترش عوض شده بود و جنینیم در حالت بریچ هستش؟ممنون میشم پاسخ بدین از لحاظ روحی بهم ریختم

1 پـاسـخ

  • سلام و ادب. جنسيت در غربالگري اول واقعا قطعي نيست و در بهترين حالت 60 تا 70 درصد دقت دارد. و قطعا احتمالي بودن رو به شما تاکيد کرده ايم ولي براي اطمينان بدون هزينه ميتونيد به مرکز فارابي تشريف بياوريد تا تشخيص قطعي رو خدمتتون اعلام کنيم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران