زمان مناسب تشخیصی ؟

انجام سونوگرافی ؟ زمان مناسب برای تشخیص بهتر؟ زمان مناسب تشخیصی ؟ بهترین زمان برای سونوگرافی؟

سلام
سونوگرافی رحم تخمدان از روی شکم و سینه برای بررسی اولیه ی احتمال عود اندومتریوز و یا ایجاد کیست شکلاتی و هموراژیک چه موقع بهتره برای تشخیص دقیق و قطعی انجام بشه؟ سیکل هام معمولابین 21تا27روز ایجاد می‌ش
مجرد38سال

1 پـاسـخ

  • با سلام سونوگرافي سينه محدوديت زماني ندارد بهتر است پس از 4 مين روز قاعدگي انجام شود تا تحريک پذيري و درد حين سونوگرافي ايجاد نشود.با توجه به سن 38 سال ماموگرافي اوليه نيز براي شما قابل انجام است .براي تشخيص اندومتريوز در بيمار جوان سونوگرافي ترانس رکتال يا مقعدي روش انتخابي است ولي سونوگرافي از روي شکم نيز کمک کننده است که ميتوان در روز 3 يا 5 قاعدگي انجام شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران