عوارض میکرونیدلینگ چیست؟

اسلام من یک ماه پیش میکرونیدلینگ انجام دادم اماقسمت هایی از پوستم کبود شده و با وجود استفاده از روشن کننده هنوز تیرگی وجود داره به این علت میترسم جلسه بعد برم. این تیرگی به چه علته..تشکر

4 پـاسـخ

  • سلام....به علت ورود سوزنها و تحريک پوست لکه هاي بعد از التهاب ايجاد شده...فعلا تا رفع لکه ها دست نگه داريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    هر دستکاري التهاب ايجاد ميکنه و التهاب توليد رنگدانه رو تشديد ميکنه و البته اگر زود درمان شروع بشه لک معمولا تا 6 ماه از بين ميره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام......کبودي يا تيرگي يا تغيير رنگ پوست متفاوت هستش.......حتما بعد از انجام برخي درمان هاي مانند ليزر و نيدلينگ به پزشک جهت چک کردن نتايج درمان مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    بعد از درمان با اين روش بايد مراقبت هاي بشکل صحيح انجام شود،نظير اينکه تا24 ساعت به صورت خود آب نزنيد،تا زمانيکه ملتهب هست زير نور مستقيم آفتاب قرار نگيريد،نيدل اختصاصي استفاده گردد با پزشک معالج مطرح نماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 725 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران