۱۳
خانــم

ترک قرص دپاکین ۵۰۰؟

سلام ودرود
درختی من 13 ساله هست واز سن 7سالگی که اولین تشنج که به صورت از حال رفتن مشاهده شد
به تشخیص پزشک مغز و اعصاب قرض دپاکین 500 مصرف میکنه که البته اولش دوزش پایین تر بود ولی حدود 5سال 500مصرف میکنه و الان به دلیل کمبود دپاکین رهاکین مصرف میکنه پزشک تحت درمانش از ایران رفته و خداروشکر بعداز مصرف قرض دیگر دچار تشنج نشده میخوام بدونم این دارو رو تا کی باید مصرف کنه واگر دیگر نیاز نیست چگونه خوردن دارو رو کنار بزاره ممنون

بازدید : 106 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب کودکان در تهران