۳۸
۹۵
آقــا

پارگی تاندون شگستگی مینیسک وچند جا شگستکی استخوان؟

سلام خسته نباشی دوماه پیش تصادف کردم پارگی تاندون پای چپ دادم مینیسک وچند جای استخوانم شکستگی داد ده جلسه فیزیوتراپی هم رفتم متاسفانه نتیجه ای نگرفتم ناگفته نماند شگستگیهام ترمیم شدن فقط پارگی تاندونم مونده خواستم بدونم باید حتما عمل کنم یا احتمال ترمیمش هست اگه لازم باشه بیام پیش خودتون واسه عمل چون سنندج هیچکدوم از دکترا نمیتونن عملم کنن

بازدید : 80 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح لگن و مفصل ران (هيپ) و تعويض مفصل اندام تحتاني در تهران