سرگیجه ناگهانی و سیاهی رفتن چشم و شل شدن بدن و سوت کشیدن گوش؟

سلام خسته نباشید
من از تا بستان سال 97 دچار سرگیجه های ناگهانی میشم که بیشتر زمانی اتفاق میفتن که ایستادم یه مدتی هر روز صبح برام اتفاق نیفتاد ولی الان کمتر شده زمانی که دچار سرگیجه میشم جلوی چشمام کاملا سیاه میشه و یک حالت شل بودن در تمام بدنم حس میکنم و توی گوشم یه صدای سوت میاد
وقتی که توی حالت نشسته یا سر به پایین قرار میگیرم معمولا در کمتر از 10 ثانیه این حالت از بین میره
دچار ضعف بینایی هستم و نرمی استخوان هم دارم

1 پـاسـخ

بازدید : 84 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران