در باره زنان زایمان سوال دارم؟

سلام من مجردم 39 سالمه حدود 60 روز پروید شدم دیگه قطع نمیشه رفتم دکتر برام سونو نوشت گفتن کیست داری سمت راست قرص ال دی نوشت ی بسته خوردم فایده ای نداشت پرویدم قطع نشده ممنون میشم راهنمای کنید

2 پـاسـخ

  • سلام گلم از نظر هورموني ابتدا بايد بررسي بشيد و همچنين از نظر عفونت و همچنين کم خوني که مطمئنا در ايم مدت مبتلا به کم خوني هم شديد .ترجيحا حضوري جهت پيگيري مشکلتون بايد مراجعه کنيد .ميتونيد از کپسول ترنسيد هر 8 ساعت به مدت 4 روز براي قطع خونريزي تون هم استفاده کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 85 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران