حساسیت به واکسن دردوران چهار ماهگی داشته ام می توانم واکسن کرونا بزنم مشکلی برایم بوجود نمی آورد. ؟

دختر من الان دربهمن ماه 18 ساله می‌شود. در دوران چهار ماهگی نسبت به واکسن حساسیت و چار تشنج گردید وتوانایی نگهداری گردن خود را نداشت و چشمان هم دچار مشکل شد.
البته این وضعیت حدود 2 ساعت بیشتر طول نکشید وسلامتی خود را بدست آورد و با مراجعه به دکتر ایشان گفتند که ایشان به واکسن ها حساسیت دارند وحتما بایستی قبل از تزریق واکسن تست حساسیت شوند.
حالا بفرمایید آیا باتوجه به این سابقه برای واکسن کرونا نیز حساسیت دارند؟ و چه باید کرد.؟
ممنون از لطف شما.

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي عفوني اطفال و کودکان در اردبیل