۱۶
۴۵
آقــا

کوتاهی قد در نوجوانی؟

سلام خسته نباشید من سال دوم دبیرستان هستم یعنی سال اینده باید کنکور بدم اما وسواس غذا دارم مثلا به پیاز داخل غذا وسواس دارم یا کلا غذا های محدودی میخورم و این به نظرم اصلی ترین مشکل من هست برای کوتاهی قد هم سن و سال های من زیر 170 کسی ندیدم ولی من خودم 159 هستم و وزنم 45 مشکل ژنتیک هم ندارم دایی ها و خانواده مادری همه قد بلند 180 به بالا 2 تا برادر بزرگتر از خودم و یک خواهر دارم که خواهرمم دوسال بزرگتر از من هست برادرام یکیش 186 و یکیش 180 هست و خواهرمم 170 خانواده پدری قد کوتاه نیستن متوسط 170 الی 175 واقعا خیلی اعتماد به نفس از دست دادم روم نمیشد یه مدت حتی مدرسه برم ادم خجالتی هستم نمیتونم با خانوادم در میون بزارم پدر و مادرمم خیلی سعی میکنن باهام صحبت کنن بریم دکتر اما جوری نشون میدم انگار مشکلی ندارم نمیخام ناراحت بشم اینم بگم به بلوغ کامل انگار نرسیدم یعنی اندام جنسی رشد خاصی نداشته جوش چند وقتی هست یکم میزنم و ریش و سیبیل هم یکمی دارم اما صدا تغییر نکرده قد همینطور و اندامم هیچ تغییر نداشته خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم و به شدت معتاد فضای مجازی هست و فردی درون گرا که تحرک کمی دارم و شاید هفته ای سر جمع 2 بار بیرون از خونه اونم کمتر از 1 ساعت باشم

4 پـاسـخ

  • سلام حتما بايد ويزيت بشويد و در صورت تمايل به وات ساپ به شماره 09027452347 پيامك بدهيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    اولين بحث توي افزايش قد مسله تغذيه و خواب هست
    خواب شب ب خاطر ترشح هورمون غده اپيفيز باعث افزايش قد ميشه و نبايد اين سن رشد رو با بي خوابي از دست بدي
    دوم استفاده ار رژيم مناسب ک مواد مورد نياز ک محرک هورمون رشد هستن ب بدنت برسه
    ولي خب ممکنه ب خاطر بلوغ ديرس زمان رشد قديت ديرتر باشه و ديرتر از بقيه رشد کني و بلتر بشي و جاي نگراني نداره ولي بايد زودتر به اين مسله توجه کني

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام و و قت به خير
    تا دير نشده حتما اين مشگل را رفع کنيد. تغذيه خوب ، ورزش هاي کششي و مصرف مکمل در مورد شما ضروري است. توصيه مي کنم حتما يک مشاور يا روانشناس داشته باش تا وسواسي که داري در شما نهادينه نشه چون در آينده مانع رشد و پيشرفت شما خواهد شد. از نظر رشد قد هنوز تا دوسال ديگر فرصت داريد. موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران