٢٩
٥٢
خانــم

کرونا - سوزش گلو همراه با خلط و تب؟

سلام من حدود 6 روز هست که سوزش گلو همراه با خلط و مهم تر از اون تب دارم با استامینوفن کنترل میشه ولی مقطعی میاد و میره .بدن درد خفیف هم دارم.. سه روز پیش دکتررفتم گفتن سرماخوردگیه ، نمیدونم چرا خوب نمیشم کلی نگرانم کرده و پزشک بهم کلردیازپوکساید دادن که از اضطرابم کم کنه ولی فراموش کردم بهشون بگم که سیپروهپتادین مصرف میکنم نمیدونم تداخل دارویی دارن یا خیر لطفا در این دو مورد کمکم کنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    مصرف سيپروهپتادين رو ادامه بديد. مشکل شما اظطراب زياده، لطفا نگران نباشيد مشکل خاصي نداريد اگر علايم تشديد شد من رو در جريان قرار دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 187 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران