آلت تناسلی و مجاری ادرار؟

سلام. زمان ادرار در ابتدای ادرار احساس سوزش در پیشابراه دارم و بعد از ادرار کمی احساس ناراحتی و پری در پیشابراه دارم.حدود یکسال پیش سوزش ادرار داشتم که در ادرارم خون دیدم پس از مراجعه به پزشک و سونوگرافی و آزمایش، مشکل خاصی دیده نشد و پس از مصرف آنتی بیوتیک مشکل تا حد زیادی رفع شد و خون نیز در ادرار دیده نشده است ولی به تازگی مشکل سوزش مجدد تشدید شده.
رنگ بدنه آلت نزدیک کلاهک روشن تر از رنگ بدنه شده است.

بازدید : 220 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران