۳۰
۷۵
آقــا

معده و تپش قلب؟

سلام دکتر خسته نباشید.من ورم معده و مشکل اثنی عشر دارم وقتی به پشت میخوابم بعضی اوقات تپش قلب رو از پشتم احساس میکنم 4ماه پیش اکو دادم گفتن سالمه ولی بعضی وقتا تو خوابم تپش قلب میگیرم و تا صبح نمیدونم چرا چند باراز خواب میپرم حتی موقع حرف زدنم نفس کم میارم و حالت لرزش تو صدام بوجود میاد .ممنون میشم راهنماییم کنید.اگه لطف کنید بگید مطبتون کی باز میشه؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    علايم ورم معده که با استرس و اظطراب تشديد شده، نگران نباشيد، نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. مي توانيد از قرص رانيتيدين شبي يک قرص استفاده کنيد.
    از شنبه 16 در مطب هستم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 313 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران