درد قفسه سینه .سرگیجه و حالت تهوع؟

با سلام و خسته نباشید.من دکتر قلب مراجعه کردم اکو قلب انجام دادم که مشخص شد جداره قلب ضخیم شده و پینه بسته.که بر اثر فشار بالا بوده در ضمن در سنو گرافی کبد و طحال در اندازه بزرگتر از حد طبیعی بوده.و کم کاری تیروئید و کم خونی هم دارم.و کبد چرب هست با گرید 2در ضمن آقا هستم 49سال سن دارمدر حال حاضر قرص آملوژین روزی یک عددوپلی پیل وی روزی یک عدد.وهورمون تیروکسید روزی دو و نیم میکرگرم مصرف میکنم.فشارم تنظیم میشه با این قرصها .بیشتر ضربانم 100دردقیقه است.ولی دچار سرگیجه و دو بینی شدید و حالت تهوع میشم .اگه میشه لطفا.خواهش میکنم راهنماییم کنید.

بازدید : 99 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي قلب وعروق (اينتروينشنال و کارديولوژي) در تهران