۱۹
۶۸
خانــم

تاثیر خوردن وعده های غذایی به مقدار زیاد با فواصل زمانی بلند بر روی سلامتی؟

سلام خدمت شما. من چند وقتی که رژسم غذاییم تغییر کرده و لاغر تر شده (قبلا چاقتر بودم) اما واقعا الان خیلی بهتر شدم. در واقع رژیم غذاییم در حال حاضر اینطور هست که وعده اای غذایی رو به مقدار زیاد(البته نه خیلی ،یکم بیشتر از حد معمول) ،اما در فواصل زمانی بسیار زباد میخورم. میخواستم بدونم این موضوع پیتونه باعث بشه که دوباره چاق بشم. چون همونطور که گفتم فاصله بین وعده های غذاییم خیلی زیاده و میان وعده هم معمولا نمیخورم. صبحانه هم همینطور.
وزنمم دقیق نمیدونم چقد شده اما اگر حدودی بگم فک میکنم حدود شصت و هفت هشت کیلو باشم.
ممنون از پاسختون.

1 پـاسـخ

بازدید : 107 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران