۱۵
۵۳
آقــا

انحراف چشم ؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید روزتون بخیر .
من از بدو تولد و مادرزادی هر دو چشمام انحراف داشتن و توی سن 8 سالگی دکتر کنگرلو در ارومیه عمل کردند و انحراف چشم چپ کاملا برطرف شد ولی انحراف چشم راست یکم رو به داخل و خیلی کم به بالا انحراف موند و زمانی هم چند روزی از موبایل استفاده ای ندارم انحراف کمی خوب میشود و کمتر ولی در این زمان که با گوشی درس میخوانیم انحراف کاملا دیده میشه .
حتی دکتر گفته بودند ورزش کنیم با مداد و طناب اون هم جواب نداد و عینک هم زدم و اون هم تاثیر به سزایی نداشت .
ببخشید الان میخوام بدونم الان میشه دوباره عمل کرد و دوباره عمل کرد انحراف کاملا برطرف میشه ؟
واقعا بعضی جاها باعث خجالت آدم میشه
و شما هم اگه بتونید عمل کنید من با منت خدمتتون حاضر میشم .
باتشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 101 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص شبکيه(ويتره و رتين) در تهران