سن: 52 وزن: 79 جنسیت: آقا

درد قفسه سینه بعد از آنژیوگرافی و سابقه دیابت؟

عرض سلام.من دوماه پیش قلبم رو آنژو کردم و دارو مصرف می کنم و از دیروز سمت چپم و روی قلبم و زیر سینه ام درد گرفته و صبح یکم کم شده دردش ، اما گاها فقط سمت چپ و زیر سینه ام درد می‌گیرد و اینکه به پشت کمرم نمیزنه
سابقه بیماری:
دیابت
داروهای مصرفی:
گلوتریو که مربوط به دیابت است و الان هم که داروهای قلب رو میخورم

18 اردیبهشت 1405 - 10:49

59 بازدید

پاسخ پزشکان

1 پاسخ
دکتر حمیدرضا بندشاهی

دکتر حمیدرضا بندشاهی

متخصص بورد تخصصي قلب و عروق


درود. تشخیص و درمان تا حد زیادی به جواب آنژیوگرافی قبلی و معاینه و نوارقلب شما وابسته هست.همراه با مدارک بصورت حضوری به متخصص قلب مراجعه بفرمائید.

18 اردیبهشت 1405 - 13:46

آیا پاسخ پزشک مناسب بود؟
هوش مصنوعی دکتریاب

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب

درد قفسه سینه بعد از آنژیوگرافی و سابقه دیابت

با توجه به سابقه آنژیوگرافی اخیر و مصرف دارو، هرگونه درد جدید در ناحیه قفسه سینه، به ویژه در سمت چپ و زیر سینه، نیازمند بررسی دقیق است. اگرچه کاهش شدت درد صبحگاهی ممکن است امیدوارکننده باشد، اما تداوم درد حتی به صورت متناوب، نباید نادیده گرفته شود. سابقه دیابت نیز عامل مهمی است که باید در نظر گرفته شود، زیرا دیابت می‌تواند بر سلامت قلب تاثیر بگذارد. مهمترین اقدام در حال حاضر، مشورت فوری با پزشک متخصص قلب و عروق است. توضیحات دقیق شما در مورد محل و شدت درد، و همچنین عدم انتشار آن به کمر، اطلاعات مفیدی برای پزشک خواهد بود. پزشک با توجه به سوابق پزشکی، داروهای مصرفی و معاینه بالینی، می‌تواند علت دقیق درد را تشخیص داده و در صورت لزوم، آزمایشات یا اقدامات تشخیصی بیشتری را تجویز نماید. برای دریافت مشاوره تخصصی و پیگیری وضعیت سلامت خود، می‌توانید با پزشکان متخصص قلب و عروق در دکتریاب ارتباط برقرار کنید.

توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه ما، توجه به راهنمایی پزشکان است.

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص قلب و عروق به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه