بیماری پوستی درماتیت سبورئیک؟

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده بیماری درماتیک سبورئیک دارم ک خیلی عذابم میده و از وقتی یادمه به این بیماری مبتلا بودم، سرم شوره داره و پوست صورتم بخصوص در اطراف بینی، ابرو و چانه ام قرمز و پوسته پوسته میشه، تا حالا دکترای زیادی رفتم و یک عالمه دارو مصرف کردم و اکثرن کرم های کورتونی دادن ک واسه پوست خیلی ضرر داره و اثرش موقتیه پس منم درمان نشدم از طرفی شنیدم این بیماری درمان نداره، حالا میخواستم بدونم واسه این بیماری باید چیکار کنم؟ ایا واقعا درمان قطعی داره یان؟
این بیماری کلا زندگیم رو نابود کرده و از همه چی دیگه نا امید شدم، خواهشا اگر کسی چیزی میدونه بگه. باتشکر

بازدید : 678 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران