افزایش رشد (قد ووزن )؟

با عرض سلام وخسته نباشید
من دارای فرزند دو قلو (پسر) هستم که الان وارد 18 سالگی شده اند یکی از آنها خوب رشد کرده ولی قل دیگه که البته درزمان تولد هم از لحاظ قد 5س واز لحاظ وزن 650گرم کمتر بود رشد چندانی ندارد وجثه مردانه پیدا نکرده البته بلوغ شده واز این لحاظ مشکلی ندارد میخواستم بدانم باتوجه به سن او آیا داروی برای افزایش قد وهیکل برایش وجود دارد .
البته به دکتر مراجعه کردم ولی ازدادن آمپول رشد ممانعت کرد وگفت که عارضه داره نظر جنابعالی چیست ؟

بازدید : 445 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران