درد سینه در چپ؟

با سلام خسته نباشد اولا ممنون که به سوالم جواب داده اید من 37 سالمه بله سیگار میکشم وقتی هم 14 سالم هم بود یه کوچولو سوزش داشتم که اون موقع منو بردن دکتر که یه قرص قرمز رنگ بود اندازه عدس که یک چهارم هر روز مصرف میگردم تو خانواده ما هم کسی عارضه قلبی ندارن
قشار خون یا دیابت هم ندارم تقریبا 3 روز پیش هم درد سوزش داشتم که یه حالت سستی بهم دست داد باز هم ممنون از خانم دکتر که به سوالهای ما جواب میدید با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 105 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران