کوچکی بیضه و کم تحرکی اسپرم؟

من جوانی 24 ساله میباشم که قبلا ضربه هایی به بیضه هام خورده شده و جهت معاینه به پزشک.مراجعه کردم و پزشک برام آزمایش اسپرم و سونوگرافی گرفت که گفت ازمایشام نسبتا خوبه ولی یه واریکوسل کوچیک داری و نیاز به جراحی نیست ولی زود تر اقدام به بچه دارشدن کنین.ولی قرص ویتامین e و فولیک اسید برام تجویز کردن.وخواستم بدونم سونوگرافی گوشی هم تو جیبت باشه تو سونوگرافی تاثیر نمیزاره اخه اندازه بیضه رو نرمال خونده باتشکر

2 پـاسـخ

بازدید : 388 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران