٣٠
٦٧
خانــم

لكه مقاوم صورت ؟

سلام من خیلی سال هست لكه ی مقاوم داره صورتم و هرچقدر لیزر كردم درمان نشد من شیراز هستم هیچ راهی هم برای نوبت دهی نیست
نه تلفن جواب میدین نه تلگرام اكانتی موجود هست
راه وقت گرفتن چی هست؟

1 پـاسـخ

  • خانم دکتر چون امريکا هستند اکثرا فقط پذيرش براي بيماران قديمي هست...........از ابان تا اسفند امسال پذيرش جديد درمطب مقدور هست............. متاسفانه ليزر ها در درمان لک خيلي موثر نيستند مگر در برخي لک هاي خاص........در چند سال جديد برخي لک ها با تزريق دارو خيلي کمرنگ ميشند................کانال تلگرام هم احتمالا به زودي خواهيم داشت........

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران