سردرد و تنگی نفس؟

چندروز پیش علائم سرماخوردگی داشتم خلط تو سینه و الان علائم عفونت سینوس ها . از دیشب بی حالی و ضعف و اسهال دارم و تنگی نفس . دکتر رفتم ابتدا پنی سیلین 6.3.3 و هیدروکورتیزون 2 عدد ودفعه بعد ازیترومایسین 500 و دیشب سرم دادن با آمپول آستامینوفن و کترولایت ولی الان ضعف و تنگی نفس دارم

1 پـاسـخ

  • سلام
    واقعا اين همه دارو و آنتي بيوتيک لازم نيست. خيلي از مردم ما صبر نمي کنند تا علايم بهتر شود و دارو تاثير بگذارد. در اين شرايط مصرف کوتون خوب نيست. فعلا صبر کنيد حتما بهتر خواهيد شد. علايم بعدي را به من گزارش کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 182 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران