۳۷
۱۲۲
آقــا

نحوه درمان ضایعه کیستیک در آرنج؟

باعرض سلام من آرنج دست چپم ورم کرده کمی هم کبود شده رفتم سنوگرافی در سنو گرافی ضایعه کیستیک نشان داده الان درد شدیدی دارم چه کار کنم شما راهنمایی بفرمایید

1 پـاسـخ

  • سلام
    بطور معمول کيست هاي ناحيه آرنج خيلي دردناک نيست و نياز به درمان جراحي هم ندارند. اما اگر ضايعه شما اينقدر دردناک است بهتر است حتما معاينه شويد و علت درد را شناسايي کنيم ممکن است روي يکي از اعصاب سه گانه اي که از آرنج عبور ميکنند فشار آورده که باعث درد شده در اينصورت ممکن است نياز به جراحي باشد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 427 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران