مشکلات مربوط به پریود؟

به رژیم وگان ارتباطی نداره کم حجمی خونریزی پریودهام و‌کوتاهی طول مدتشون ؟مشکلی ایجاد نمیکنه؟

قبل از پریود خیلی تکررادرار پیدا میکنم
بعداز اتمامش هم همینطور
عفونت ادراری رد شده
آخرین پریودم با دردای جدید مواجهه شدم چه قبلش چه بعدش
زیردل یکطرفه پهلوها اغلب چپ گاهی راست دردپایین کمر منتشر به کشاله رون هام‌
تیرکشیدن لگن واژن با سوزش بیشتر اذیتم میکنه
تکررادرار نفخ تغییراجابت مزاج درد موقع دستشویی رفتن
اغلب نیمه های شب یا اوایل صبح درد شروع میشه
سیکلام 21تا30روزه هست
هر دوره نسبت به دوره ی قبل 4روز جلو میفته
اشکالی نداره؟
حجمش خیلی کمه دو روز و نصفی بقیه ش قبل و بعدش لکه بینیه

2ماه پیش سونوکرافی نورمال بود.تکرارش نیازه؟یا صبرکنم بیشتر؟

مجرد
40وزن

1 پـاسـخ

  • سلام تمام علائمي که گفتين نرماله،سيکل ها ميتونه 21تا35 روزه باشه و کاملا نرماله،کل خوني که تو پريود از دست ميده خانم ها 30الي 50 ميلي ليتره که براي شما هم کاملا نرماله،درد موقع پريود و اکثر خانم ها تجربش ميکنن،عفونت رحم و واژن ارتباطي به عفونت ادرار نداره و با اينکه مجردين ممکنه عفونت داشته باشيد،حتما نمونه کشت واژينال از ترشحات واژنتون در بک مطب مامايي انجام بدين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران